Login / singn upulogujte se / registrujte se
Korišćenjem naše veb stranice potvrđujete da ste pročitali i razumeli našu Polisa o kolačićima. PRIHVATI
photoshop-tools

Foto editor

Pixlr 2021 izdanje dizajna

Dobrodošli na Pixlr Onlajn Uređivač Fotografija koji vam omogućava uređivanje fotografija i kreiranje sjajnih dizajna na vašem pretraživaču Besplatno. Iskusite sledeći nivo, intuitivno uređivanje fotografija i grafički dizajn sa alatima sa AI za brza, a ipak profesionalna uređivanja. Naš uređivač otvara skoro sve formate slika kao što su PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (transparent), WebP, SVG i drugi. Počnite od praznog lista ili odaberite jedan od naših profesionalno napravljenih šablona.

photo-shop-editor

Dizajniranje Šablona

Najbolji hakovi dizajna? Šabloni! Koristite najnovije šablone društvenih medija kako biste kreirali zapanjujuće YouTube tamnejlove, Instagram priče, Facebook objave i drugo. Počnite da dizajnirate sa profesionalno napravljenim PowerPoint-om, rezime, brošura, poslovna kartica, bilten ili šablon za poziv na venčanje.

 
Istraži šablone

Izrađivač kolaža od slika

Potrebno vam je da sakupite slike u pokretu? Napravite kolaže od fotografija besplatno onlajn sa našim ugrađenim unapred pripremljenim kolaž šablonima. Samo odaberite raspored, otpremite slike i počnite sa uređivanjem.

Šabloni Kolaža
template collage maker

Ukloni pozadinu

Obrišite pozadine na vašim fotografijama sa lakoćom! Instant uklanjanje pozadine pomoću AI na samo jedan klik! Tako brzo, previše lako. Sada možete ukloniti pozadine sa portreta, selfija, profilnih slika i drugih u samo nekoliko sekundi.

Ukloni BG
remove bg background remover

Filteri i Efekti

Želite da unapredite raspoloženje vaših fotografija? Začinite stvari odmah sa pravim filterima fotografije sa kojima ćete postići željeni vizuelni efekat. Sa malo kreativnosti uparene sa različitim filterima za fotografije i efektima, lako je kreirati umetničke slike na klik.

photo effects filters
free design photo editing tool

500+ Miliona korisnika je kreativno na svetskom #1 uređivaču fotografija i dizajna

Da li ste spremni za promenu pravila igre uz popravke pomoću najboljih u klasi besplatnih alata za uređivanje fotografija i dizajna? Isprobajte sada uživanje u pametnijem i bržem fotoretuširanju na profesionalnom nivou, AI uklanjanje-bg, efektima, dizajnima i sjajnim rezultatima bez muke.

ZAPOČNI UREĐIVANJE
design tool