Besplatan onlineFoto editorAI Generator slika i alati za dizajn na osnovu AI

Paket za sve vaše kreativne potrebe za uređivanjem fotografija i dizajna direktno u vašem veb pregledaču, na vašem pametnom telefonu ili na vašem računaru, sve besplatno. Jedina granica je vaša mašta!

Bezgranična umetnost

Alati Generativne AI

Isprobajte nove AI Powered Generative alate Pixlr-a koji otkrivaju beskrajne kreativne mogućnosti. Savršeni su kako za početnike tako i za iskusne profesionalce, ovi alati definišu umetnički izraz sa intuitivnom AI tehnologijom, revolucionarišući vaš kreativni proces.

Generativna AI

AI Generator slike!

Unapredite svoje kreacije sa revolucionarnim Text to Image AI generatorom slika, revolucionarišući način na koji pretvarate jednostavan tekst u vizuelno privlačne umetničke radove. Oslobodite svoju maštu i stvarajte zadivljujuće, AI-generisane remek-delice koje će zasigurno očarati i inspirisati vašu publiku.

Test Generator slike
AI Image Generator Example One AI Image Generator Example Two AI Image Generator Example Three
Generativna AI

Neverovatan AI Generativno popunjavanje!

Od koncipiranja kreativnih ideja do izrade kompleksnih izmena i dorada, Generativno popunjavanje može vam pomoći da brzo ostvarite svoju viziju dok vam pruža potpunu kontrolu nad svakom kreacijom.

Test Generativno popunjavanje
AI Generative Fill Before AI Generative Fill After
Šešir i naočare za sunce Generiši
Generativna AI

Vidite više sa AI Generativnim proširivanjem!

Istražujte van granica vašeg platna sa Generativnim proširivanjem, učinite da vaša slika odgovara bilo kojem aspektu bez odsjecanja najboljih delova. Samo proširite u bilo kom smeru i novi sadržaj će se besprekorno uklopiti sa slikom.

Test Generativno proširivanje
AI Generative Expand Example After AI Generative Expand Example Before
Generativna AI

Drugi EPIC AI Generativni alati!

Najbolji u klasi

Uređivanje fotografija i dizajn

U poslednjih 15 godina, Pixlr je zadržao svoju poziciju kao vodeća usluga za uređivanje fotografija na internetu. Naše opredeljenje za pionirsku inovaciju u online mogućnostima ostaje nepromenjeno, osiguravajući pružanje odličnih alata za retuširanje, crtanje, filtere i efekte!

Auto dizajn

Kreator foto mreže

To ostaje vremenski neizostavna dizajnerska opcija, i dalje je među omiljenim rasporedima za predstavljanje fotografija na društvenim mrežama, oglasima ili u štampi. Naša automatska mrežna funkcija bez napora nudi niz rasporeda koji odgovaraju vašim raznovrsnim potrebama za prezentaciju fotografija, pružajući vam praktične opcije za vaše kreativne poduhvate.

Otvori Kreator foto mreže
Photo Grid Maker Example One
Auto dizajn

Kreator fotografija proizvoda!

Studio izgled fotografija proizvoda za nekoliko sekundi, više ne morate obavljati dosadne ponavljajuće poslove kako biste stvorili impresivne fotografije proizvoda, jednostavno pustite naš AI da generiše savršen snimak!

Otvori Kreator fotografija proizvoda
Product image shot maker one Product image shot maker two
Cveće na podijumu Generiši
Foto editor

Filteri i efekti

Foto efekti i filteri iz Pixlr-a nude kreativni spektar, poboljšavajući slike različitim stilovima, raspoloženjima i vizuelnim poboljšanjima kako bi unapredili i transformisali ukupni estetski dojam. Popularni filteri poput Disperzije, Bokeh efekta i Fokusa, Greške, Ogledala i veliki izbor efekata pružaju vam obilje načina da unapredite svoju igru u uređivanju fotografija.

Testiraj Foto Filtere
Photo editor filter and effects Example One Photo editor filter and effects example two
Foto editor

Još sjajnih alata za uređivanje fotografija i dizajn! alati!

Voljen od mnogih!

Pridružite se milionima kreatora!

★★★★★

Odlična alternativa za Photoshop

Nemam pristup Photoshopu već nekoliko godina, i nije mi naročito nedostajao zbog Pixlr-a. Nisam baš napredni korisnik grafičkih dizajn proizvoda, tako da ne mogu govoriti na tom nivou... Ali za osnovno uređivanje slika i kreiranje, ovo obavlja posao.

Nicholas, F&B

★★★★★

Najbolji za dizajn

Softver je vrlo jednostavan za obradu fotografija čak i bez posebnog znanja.

Méo, grafički dizajner

★★★★★

Pixlr - Veći i bolji Photoshop

Moje ukupno iskustvo s Pixlr-om bilo je pozitivno! Shvatio sam koliko je ova aplikacija zaista 'skriveni dragulj' i želim da bude poznatija zbog svoje neverovatnosti.

Candice, medicinska praksa

★★★★★

Potpuno opseg besplatnog uređivača fotografija

Ukupno gledano, Pixlr je odličan alat! Toplo preporučujem za dizajnere malih preduzeća, posebno ako nosite više šešira unutar svoje organizacije.

Braden, mašinstvo

★★★★★

Najbolja platforma za uređivanje fotografija

Pošto ima sve osnovne alate za uređivanje slika dostupne na svojoj aplikaciji, koristim je kad god trebam da uredim fotografije svog poslovanja jer štedi puno vremena i lako je razumljiva.

Abhishek, Služba za korisnike

★★★★★

Pixlr je moj favorit

Apsolutno obožavam Pixlr i to je moj izbor softvera kada treba da uredim brzu fotografiju ili napravim brzi logo. Preporučio bih ga svima koji traže softver za obradu fotografija.

Luke, Edu Upravljanje

★★★★★

Odličan za dizajniranje lepih grafika

Pixlr se koristi u našoj organizaciji kao jeftinija i dostupnija verzija Photoshopa. Koristimo ga za kreiranje grafika za naše kampanje, kao i plakata, naslovnih stranica izveštaja i drugih vizuelnih sadržaja za naš rad.

Abhishek, Upravljanje Pravnim Poslovima

★★★★★

Fantastična opcija za brzu foto obradu!

Koristim ovaj softver kao svoj izbor za brze izmene fotografija i kreiranje objava na društvenim mrežama. Koristio sam ga za toliko mnogo svrha za jednostavno uređivanje grafika da ne mogu da zamislim da ga nemam za promenu veličine slika, uređivanje i kreiranje sadržaja za društvene mreže.

Anonimni

★★★★★

Moj ultimativni izbor za online uređivanje fotografija

Pixlr je do sada moja najbolja online aplikacija za uređivanje fotografija. Mogu lako da mu pristupim preko svog pregledača, bez potrebe za preuzimanjem i instaliranjem bilo koje aplikacije na svom računaru. Praktično mi pomaže da uradim sve što bih uradio sa kompleksnijom i naprednijom aplikacijom poput Photoshopa.

Ketrin, Računovodstvo

★★★★★

Pixlr je najbolji uređivač fotografija koji sam pronašao!

Veoma je jednostavan za korišćenje i daje fantastične rezultate!

Dženifer, Maloprodaja

★★★★★

Odličan uređivač fotografija

Uređivač fotografija zasnovan na veštačkoj inteligenciji i uklanjanje pozadine koji pruža odlične rezultate!

Amit P

★★★★★

Vaše slike su boljeg kvaliteta uz Pixlr

Aplikacija je izuzetno jednostavna za korišćenje. Interfejs je jednostavan i korisnički prijateljski. Trenutno uređivanje u aplikaciji je veoma uspešno. Zabavno je deliti odmah.

Barış, E-učenje

★★★★★

Pixlr - Najbolji alat za uređivanje fotografija

Pixlr je odličan alat za uređivanje fotografija. Najbolja stvar kod Pixlra je što je besplatan za korišćenje bez vodenih žigova. Ima korisnički prijateljski interfejs i svaki početnik može ga koristiti.

Suraj M

★★★★★

Pixlr je estetski prijatan

Izuzetno je korisnički prijateljski i tačno ono što treba. Pruža platformu za uređivanje kao nijedna druga platforma. Dobro je izgrađen sa iskustvom uređivanja visoke rezolucije, koje je jednostavno, ali veoma elegantno za korišćenje.

Arman S.

★★★★★

Jedna od najboljih aplikacija za uređivanje fotografija

Ova aplikacija Pixlr je jedan od najboljih softvera za uređivanje fotografija koje sam koristio do sada. Dostupne su mnoge jedinstvene funkcije, a najbolji deo ove aplikacije je njen čist i korisnički prijateljski korisnički interfejs.

Zakir H

★★★★★

Odličan za uređivanje fotografija na mreži!

Ima vrlo razumljiv korisnički interfejs i sve osnovne alate potrebne za precizno uređivanje fotografija (alate za obrezivanje, kloniranje, zamućivanje i elemente poput filtera, traka za podešavanje itd.)

Luis C.

★★★★★

Najbolji foto urednik sa AI generatorom slika

Pixlr ima mnoge funkcije koje dizajneru trebaju, koje su besplatne kao i premium. Pomaže mi da dizajniram i uređujem kreativne sadržaje za svoje marketinge.

Manmeet S

★★★★★

Pretvara dosadne slike u upečatljive grafike visokog kvaliteta

Funkcije autofix i autocontrast su vrlo korisne kada je vreme ograničeno i morate urediti više slika. Koristim ove funkcije da automatski ispravim osnovna podešavanja, a zatim podešavam nekoliko parametara da bih dobio slike prema svom ukusu.

Rahul R.

Premium Subscription Free Trial Besplatan pristup svim

premium alatima

Zgrabite svoju pretplatu za pristup svim alatima Pixlr-a na vebu, računaru i mobilnim uređajima! Isprobajte ga sa našim 7-dnevnim besplatnim probnim periodom i otkažite kad god želite, bez obaveza. Više informacija na stranici sa cenama. Pixlr je besplatan za obrazovanje.

Započnite 7-dnevni besplatni probni period
Često postavljana pitanja

Imate pitanje?

Šta je Pixlr Pixlr je paket jednostavnih za korišćenje online uređivača fotografija, alata za dizajn i AI alata za pregledač, mobilne uređaje i računar. Sada sa modernim AI alatima poput AI generatora slika, AI generativnog popunjavanja, AI uklanjanja pozadine, AI uklanjanja objekata i AI proširivanja slika. Kao svestran platforma za uređivanje fotografija, Pixlr nudi širok spektar alata i funkcija pristupačnih putem veb pregledača. Namenjen je kako početnicima tako i iskusnim uređivačima fotografija, što ga čini idealnim izborom za poboljšavanje i manipulisanje slikama. Bez obzira da li vam trebaju osnovne prilagodbe ili napredne izmene slika, Pixlr pruža praktično i efikasno rešenje bez potrebe za preuzimanjem ili instaliranjem. Za one koji žele da poboljšaju svoj vizuelni sadržaj, Pixlr je neprocenjiv resurs, posebno za društvene medije, blogove ili brza doterivanja slika. Takođe, vredi napomenuti da Pixlr uključuje AI generaciju slika, što dodatno unapređuje njegove mogućnosti kao sveobuhvatne platforme za uređivanje fotografija. Sa svojim besplatnim funkcijama i AI poboljšanjima, Pixlr je vrhunski izbor kako za uređivanje fotografija tako i za potrebe AI generacije slika.
Da li je besplatno koristiti Pixlr? Možete uživati u besplatnoj verziji Pixlr-a, koja nudi robustan set funkcija koje mnogi korisnici smatraju zadovoljavajućim bez potrebe za kreiranjem naloga ili bilo kakvih naknada. Međutim, za one koji traže dodatni sadržaj, napredne funkcije, alate na bazi veštačke inteligencije i iskustvo uređivanja bez reklama, nudimo premium i plus opcije koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama.
Da li je sigurno koristiti Pixlr? Posvećenost Pixlr-a sigurnosti i privatnosti, zajedno sa našim uspostavljenim radom od preko 15 godina na internetu, garantuje korisnicima sigurno i pouzdano iskustvo prilikom uređivanja fotografija i slika. Možete slobodno koristiti pun spektar naših alata za uređivanje, dizajn i veštačku inteligenciju uz miran um što se tiče vaše online bezbednosti.
Kakve AI alate Pixlr nudi? Pixlr pruža raznoliki izbor AI unapređenih alata unutar svojih foto editora baziranih na veštačkoj inteligenciji. Neprestano se trudimo da uključimo najnaprednije AI funkcije u industriji. Među nizom alata na raspolaganju su vam AI Generator slika, AI Generativno popunjavanje, AI Generativno proširivanje, AI Uklanjanje pozadine, AI Uklanjanje objekata, AI Kreator nalepnica, AI Pozadina, AI Uvećanje, AI Oštrina, AI Uklanjanje šuma i AI Čarobni gumica.
Da li Pixlr nudi pretplatnički plan? Pixlr nudi raznovrsne plaćene planove, uključujući Plus, Premium i Tim opcije. Za veće korporacije dostupan je Enterprise plan koji se prilagođava korisnicima širom celog domena. Dodatno, Pixlr pruža mogućnost kupovine poklon kartica za jednostavno darivanje pretplate prijateljima ili porodici.

Pixlr takođe proširuje svoje ponude na obrazovanje sa besplatnim i plaćenim planovima prilagođenim obrazovnim potrebama. Za više informacija o našim pretplatničkim planovima, posetite stranicu sa cenama Pricing page."
Koja je razlika između Photoshopa i Pixlr-a? Pixlr je besplatan online foto editor sličan Photoshopu. Sa raznolikim setom alata za uređivanje fotografija, Pixlr vam omogućava da brzo uredite i poboljšate svoje fotografije. Bez obzira da li vam je potrebno fino podešavanje svetline i kontrasta, poboljšanje portreta, dodavanje teksta i prekrivača ili kreiranje impresivnih kolaža, Pixlr ima rešenje. Osim toga, Pixlr se može pohvaliti korisnički prijateljskim interfejsom, čineći ga pogodnim kako za početnike tako i za profesionalce, i zahteva manje učenja u poređenju sa Photoshopom.
Da li je Pixlr pogodan za početnike? Apsolutno! Pixlr je osmišljen sa korisnički prijateljskim interfejsom, što ga čini idealnim za početnike, dok istovremeno nudi napredne funkcije za iskusnije korisnike. Krivulja učenja je minimalna, što omogućava korisnicima da počnu sa uređivanjem svojih fotografija sa samopouzdanjem. Isprobajte Pixlr Express i dozvolite AI da vam pomogne u vašem radu na uređivanju fotografija!
Da li mogu koristiti Pixlr na različitim uređajima? Pixlr je dostupan na različitim platformama, uključujući veb pregledače, iOS i Android uređaje. Ovo osigurava da možete bez problema uređivati svoje fotografije, bez obzira da li koristite računar, tablet ili pametni telefon.
Kakve funkcije Pixlr nudi za uređivanje fotografija? Pixlr se može pohvaliti nizom funkcija, uključujući, ali ne ograničavajući se na: podešavanje svetline i kontrasta, dodavanje teksta i prekrivača, primenu filtera i efekata, retuširanje portreta i kreiranje zanimljivih kolaža. Njegov intuitivni interfejs čini ove alate lako dostupnim korisnicima svih nivoa veštine.
Kako se Pixlr upoređuje sa tradicionalnim desktop uređivačima kao što je Photoshop? Pixlr je osmišljen da pruži slično iskustvo uređivanja kao desktop softver poput Photoshopa, ali sa dodatnom pogodnošću što je online alat. To je odličan izbor za one koji žele moćne mogućnosti uređivanja bez krivulje učenja povezane sa kompleksnijim programima.
Da li mogu koristiti Pixlr za profesionalno uređivanje fotografija? Da, Pixlr je svestran alat pogodan kako za casual korisnike, tako i za profesionalce. Pixlr Editor nudi dodatne funkcije koje odgovaraju potrebama profesionalnih fotografa i dizajnera.
Kako mogu početi sa korišćenjem Pixlr-a? Da biste započeli svoje putovanje sa uređivanjem fotografija pomoću Pixlr-a, jednostavno posetite veb stranicu ili preuzmite aplikaciju, registrujte se za besplatan nalog i počnite da istražujete širok spektar alata za uređivanje koji su vam na dohvat ruke. Bez obzira da li ste hobiista ili profesionalac, Pixlr je tu da unapredi vaše iskustvo uređivanja fotografija.