Ko, kada?

Kratko o Pixlr-u!

Pixlr.com je lansiran krajem leta 2008. kao online alat za uređivanje slika razvijen od strane Ole Sevanderssona. Počevši sa veb platformom za osnovno uređivanje fotografija, brzo je postao popularan zbog svojeg korisnički prijateljskog interfejsa i pristupačnih funkcija. Dok se Pixlr razvija, unosi AI u platformu kako bi proces kreativnosti korisnika bio brži, pametniji i lakši. Istražite svet gde vaša mašta nema granica, i svaka kreativna umetnost je moguća.

Lokacija

Kompanija sa globalnim prisustvom!

Pixlr, sa sedištem u Singapuru - strateška lokacija u globalnom tehnološkom centru - omogućava misiju Pixlr-a da demokratizuje uređivanje fotografija, čineći ga pristupačnim i jednostavnim za korisnike svih nivoa veština. Tim sarađuje na daljinu sa različitih lokacija širom sveta, a osnivač i dalje piše kod i voli da kreira nove funkcije za sve naše korisnike.

Pixlr location
Brojevi

Ovlašćivanje miliona

Korisnički prijateljski interfejs i moćni alati Pixlr-a privukli su ogroman broj korisnika, a milijarde slika se uređuju svake godine. Obrazovni program Pixlr-a dopire do preko milion studenata i edukatora, pružajući vitalne resurse za online učenje i kreativno istraživanje. Služeći raznoliku zajednicu od desetina miliona aktivnih korisnika širom sveta, Pixlr stoji kao dokaz njegove dugotrajne privlačnosti i kontinuirane evolucije.

AI Image Generator Example One
Pixlr i veštačka inteligencija

Transformacija sa pomoću veštačke inteligencije

Alati Pixlr-a sa veštačkom inteligencijom revolucionizuju uređivanje fotografija i dizajn tako što bez problema spajaju kreativnost sa efikasnošću, transformišući budućnost kreiranja vizuelnog sadržaja u intuitivno i revolucionarno iskustvo. Uređivanje fotografija sa pomoću veštačke inteligencije zadivljuje svojom sposobnošću da inteligentno poboljšava, manipuliše i usavršava slike, gurajući granice onoga što je kreativno moguće na neverovatan način, čineći Pixlr pionirskim u oblikovanju budućnosti digitalne vizuelne umetnosti.

AI Image Generator Example One
Pixlr proizvodi

Istražite Pixlr Suite

Sa Pixlr Suite, podržanom od strane veštačke inteligencije, nikada vam neće biti potrebno ništa drugo. Ova sveobuhvatna kolekcija aplikacija zadovoljava sve vaše potrebe za uređivanjem fotografija, animacijom i dizajnom. Sa širokim spektrom alata, zajedno sa obimnom bibliotekom profesionalno dizajniranih elemenata i predložaka, Pixlr Suite je dizajniran da oživi vaše kreativne vizije. Bez obzira da li ste student, kreativni profesionalac, deo malog preduzeća ili velike kompanije, naši korisnici širom spektra koriste Pixlr aplikacije. Oni oslobađaju svoju kreativnost i poboljšavaju svoje korisničko iskustvo sa pametnijim, bržim i lakšim pristupom uređivanju i dizajnu.

Pixlr photo editing suite