Siapa, bila?

Ringkas tentang Pixlr!

Pixlr.com dilancarkan pada penghujung musim panas 2008 sebagai alat pengeditan imej dalam talian yang dibangunkan oleh Ola Sevandersson. Awalnya menawarkan platform berasaskan web untuk pengeditan foto asas, ia dengan cepat mendapat populariti kerana antara muka pengguna yang mesra dan ciri-ciri yang mudah diakses. Seiring dengan evolusi Pixlr, ia memasukkan AI ke dalam platform untuk mempercepatkan proses kreatif pengguna, menjadikannya lebih pintar, dan lebih mudah. Terokai dunia di mana imaginasi anda tiada batasan, dan setiap karya kreatif adalah kemungkinan.

Lokasi

Syarikat Sedunia!

Pixlr, yang berpusat di Singapura - lokasi strategik di hab teknologi global - telah memudahkan misi Pixlr untuk mendemokrasikan pengeditan foto, menjadikannya mudah diakses dan mesra pengguna untuk pengguna semua tahap kemahiran. Pasukan bekerjasama dari pelbagai lokasi di seluruh dunia dan pengasas asal masih menulis kod dan suka mencipta ciri baru untuk semua pengguna kami.

Pixlr location
Nombor

Memperkasakan Jutaan

Antara muka pengguna yang mesra pengguna dan alat yang kuat telah menarik pangkalan pengguna yang besar dan berbilion imej diedit setiap tahun. Program pendidikan Pixlr mencapai lebih daripada sejuta pelajar dan pendidik, menyediakan sumber penting untuk pembelajaran dalam talian dan penerokaan kreatif. Melayani komuniti yang pelbagai lebih daripada puluhan juta pengguna aktif di seluruh dunia, Pixlr berdiri sebagai bukti daya tarikan yang berterusan dan evolusi berterusan.

AI Image Generator Example One
Pixlr dan AI

Transformasi Berkuasa AI

Alat berkuasa AI Pixlr mengubah suai pengeditan foto dan reka bentuk dengan menggabungkan kreativiti dengan kecekapan secara lancar, mengubah masa depan penciptaan kandungan visual menjadi pengalaman yang intuitif dan inovatif. Pengeditan foto berkuasa AI mengagumkan dengan keupayaannya untuk meningkatkan, memanipulasi, dan memperhalusi imej secara cerdas, mendorong sempadan apa yang secara kreatif mungkin dengan cara yang menakjubkan, menjadikan Pixlr sebagai peneraju dalam membentuk masa depan kesenian visual digital.

AI Image Generator Example One
Produk Pixlr

Terokai Suite Pixlr

Dengan Suite Pixlr yang dikuasakan oleh AI, anda tidak akan memerlukan apa-apa lagi. Koleksi aplikasi yang lengkap ini memenuhi semua keperluan pengeditan foto, animasi, dan reka bentuk anda. Menampilkan pelbagai alat, bersama dengan perpustakaan unsur dan templat yang direka bentuk secara profesional, Suite Pixlr direka untuk menghidupkan visi kreatif anda. Sama ada anda seorang pelajar, profesional kreatif, atau sebahagian daripada perniagaan kecil atau perusahaan besar, pelanggan kami di seluruh spektrum sedang memanfaatkan aplikasi Pixlr. Mereka sedang membebaskan kreativiti mereka dan meningkatkan pengalaman pengguna mereka dengan pendekatan yang lebih pintar, lebih cepat, dan lebih mudah untuk pengeditan dan reka bentuk.

Pixlr photo editing suite