Pixlr Mobile!

Otkrijte Pixlr-ova čuda jednim dodirom!

Kreirajte sve što vam je potrebno za posao ili zabavu, direktno na vašem mobilnom telefonu ili tabletu. To je očigledno kada imate Pixlr-ove aplikacije za kreiranje sadržaja jednim dodirom na dohvat ruke.
Preuzmite sada!

stories by pixlr image icon

Stories by Pixlr

Jedina aplikacija koja vam je potrebna da biste brzo napravili prelepe priče za društvene mreže i još mnogo toga. Počnite sa profesionalno dizajniranim šablonima ili otpremite svoje fotografije i dobijte pametne predloge šablona koje možete prilagoditi jednim dodirom! Novi šabloni se dodaju svakog meseca.

Pročitaj više
photomash studio by pixlr image icon

Photomash Studio by Pixlr

Tražite vizualnog kreatora za kreiranje profesionalnih fotografija proizvoda za e-trgovinu ili neverovatnih profilnih slika na društvenim mrežama? Uštedite vreme sa Photomash! Otpremite koliko god slika vam je potrebno i promenite pozadine u sekundama. Nisu potrebne veštine dizajniranja.

Pročitaj više
remove background by pixlr image icon

Remove Background by Pixlr

Odmah kreirajte slike sa providnom, crnom ili belom pozadinom. Naša besplatna aplikacija za uklanjanje pozadine pravi oštre, čiste izrezke objekata sa vaših fotografija bez potrebe da radite išta. Sve što je potrebno je jedan dodir. Najbolji deo? Može se raditi i van mreže!

Pročitaj više