Naik taraf!

Kami ada rancangan untuk anda!

Bayar bulanan atau tahunan dan nikmati percubaan percuma 7 hari. Batal bila-bila masa anda mahu - tanpa kerumitan dan tanpa halangan.

plus icon Plus

Saya hanya perlukan asas-asas!

 • Bebas Iklan
 • Simpanan tanpa had
 • {kredit} kredit AI bulanan
Langgan sekarang!
$ 1.99 setiap bulan
$ 1.99Jimat 50%
$ 0.99 setiap bulan

plus icon Premium

Akses penuh ke semua ciri premium di semua platform dengan sejumlah besar kredit AI

 • Bebas Iklan
 • Simpanan tanpa had
 • {kredit} kredit AI bulanan
 • Mod privasi untuk Generasi AI
 • Perpustakaan besar fon, templat, elemen, animasi dan banyak lagi
Mulakan Percubaan Percuma!
$ 7.99 setiap bulan
$ 7.99Jimat 38%
$ 4.90 setiap bulan

plus icon Team

Urus ahli pasukan anda dan berkolaborasi. Lima tempat duduk premium disertakan.

 • Bebas Iklan
 • Simpanan tanpa had
 • 5 Tempat duduk Premium
 • {kredit} kredit AI setiap tempat duduk
Langgan sekarang!
$ 12.99 setiap bulan
$ 12.99Jimat 31%
$ 9.91 setiap bulan
Ada yang lain?

Produk lain

AI credits iconPek Kredit AI

Isi semula akaun anda dengan kredit AI tambahan untuk mendapatkan lebih banyak daripada alat Generatif.

Tambah Kredit

Gift Card iconKad Hadiah

Langganan Plus atau Premium adalah hadiah yang sempurna untuk ahli keluarga atau rakan kreatif.

Beli Kad Hadiah

Enterprise iconPerusahaan

Perlukan lebih banyak tempat duduk atau penyelesaian API tersuai? Hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan Enterprice yang kami sediakan.

Sentiasa Percuma

Pixlr untuk Pendidikan

Education iconPelanggan Pendidikan

Pixlr untuk Pendidikan menawarkan naik taraf Pixlr PERCUMA melalui langganan PixlrEdu kepada sekolah dan institusi pengajian tinggi di seluruh dunia. Program ini memberi manfaat kepada pelajar, pendidik, guru dan bahkan pembelajar sepanjang hayat seperti anda yang berminat untuk meningkatkan kemahiran teknikal reka bentuk dan membangunkan pemikiran berpusatkan reka bentuk.

Soalan Lazim

Adakah anda mempunyai soalan?

Bagaimana saya melanggan? Anda boleh melanggan ke Pixlr Plus, Premium dan Teams sama ada di sini melalui laman web atau di mana-mana aplikasi mudah alih kami di Android dan iOS.
Di mana saya boleh menggunakan langganan saya? Membeli sebarang langganan dari Pixlr akan memberi anda akses yang sama ke semua platform, anda akan dapat menikmati akses Plus atau Premium di web, desktop dan peranti mudah alih melalui Akaun Pixlr anda.
Apa pilihan pembayaran saya? Masukkan maklumat kad kredit/debit Visa atau Mastercard anda, atau pilih PayPal. Resit anda akan dihantar ke alamat e-mel yang anda gunakan untuk melanggan Pixlr.

Di aplikasi mudah alih, pembayaran anda diproses melalui akaun kedai aplikasi peranti anda.
Mengapa pembelian saya tidak berjaya? Sahkan dengan bank anda jika mereka membenarkan pembelian antarabangsa kerana mereka mungkin menyekat transaksi berasaskan langganan dan antarabangsa.
Mengapa saya tidak dapat menaik taraf pelan saya? Pelan peningkatan hanya tersedia melalui pembelian kad kredit/debit, ia tidak tersedia melalui Paypal. Jika anda sebelumnya membeli menggunakan Paypal, sila e-mel ke info@pixlr.com dan pasukan kami akan membantu anda."
Adakah terdapat kaedah pembayaran lain selain kad kredit dan Paypal? Sila e-mel ke info@pixlr.com dan pasukan kami dapat membantu anda dengan pembelian melalui kaedah pembayaran alternatif."
Adakah anda menerima kad tunai Visa/MC? Kerana sifat langganan, kami tidak dapat menerima kad tunai.
Bagaimana saya membatalkan langganan saya? Anda boleh membatalkan pada bila-bila masa di halaman Akaun Saya anda. Setelah anda membatalkan, anda akan dapat mengakses ciri premium sehingga tempoh langganan anda berakhir."
Apakah dasar pemulangan wang? Pixlr tidak dapat memproses sebarang pemulangan wang untuk langganan anda setelah pembayaran anda diproses. Jika anda melanggan melalui aplikasi mudah alih maka semua langganan diuruskan melalui kedai aplikasi anda - untuk meminta pemulangan wang anda perlu menghubungi kedai secara langsung.
Does my AI-Credits Expire? There are two types of AI-credits, the once you have while your subscription is active are topped off each time the subscription renews, i.e. if you are on a monthly premium subscription and have 863 credits left on the date of the renewal that will be reset to 1000. If you cancel your subscription the subscription credits will reset to 0. The second type of credits are the Credit Packs, these credits will never expires and are counted separately from the subscription credits. If you have a subscription and bought a credit pack your subscription credits will be used first and when they are gone we will start using credits from the Credit Packs.