Foto editor online - Pixlr.com
photoshop-tools

Foto editor

pixlr nove generacije

Pixlr je besplatni online foto editor koji se pokreće iz Vašeg pretraživača. Iskusite intuitivno uređivanje fotografija na višem nivou pomoću alatki potpomognutih AI algoritmima za brz i profesionalni rad. Naš editor otvara gotovo sve formate slika, poput PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (sa transparencijom), WebP, SVG i mnogih drugih.

Imamo dva (gotovo) potpuno nova uređivača - odaberite koji Vam se sviđa!

Tražite stari uređivač?
photo-shop-editor


smarter photo editing

Pametnije alatke

Recite zbogom dosadnim i repetitivnim zadacima uz AI dizajnerske alate. Jedan klik je sve što je potrebno za savršeno uklanjanje pozadine sa Vaših slika, isecanje svake vlasi kose i drugo! Dopustite da AI i mašinsko učenje podignu Vaše uređivanje na novi nivo!

smarter-index-desktop
faster image editing

Kraće vreme uređivanja

Lakši koraci, jednako odlični rezultati. Samo uključite ili isključite, ili prevucite klizač sa leva na desna za uređivanje svojih fotografija. Postizanje jedinstvenih estetskih foto-efekata uz Pixlr postaje mnogo jednostavnije.

faster editing desktop
esier overlays sticker shapes

Lakše stvaranje sadržaja

Ne brinite oko malih stvari. Umesto stvaranja grafičkih elemenata od nule, pretražite našu vrlo opskrbljenu biblioteku stikera, šablona, ikonica i dekorativnih tekstova i elemenata koje možete dodati u svoje fotografije. Sada imate više vremena da usavršite svoje uređivanje.

easier photo overlays
pixlr-photo-editor-app

Koristite uređivanje fotografija dok ste u pokretu!

Uređujte svoje fotografije gde god da se nalazite. Moćni online foto editor besprekorno radi i na vašem mobilnom uređaju, tako da možete da se prebacite na uređivanje kad god Vam to odgovara. Probajte Pixlr odmah.

Započnite sa X, unapredite se sa E

Novi ste u Pixlr uređivanju? Uz nas imate prirodnu krivu učenja. Započnite rad sa Pixlr X, a kada se upoznate sa mogućnostima, jednostavno se prebacite na Pixlr E kako biste proširili svoju uređivačku kreativnost!

right-arrow right-arrow
Pixlr X

FOTO EDITOR NAJLAKŠI ZA UPOTREBU

POKRENI PIXLR X
Pixlr

SNAŽAN UREĐIVAČ SLIKA ZA PROFESIONALCE

POKRENI PIXLR E

Više od

500

milion

KORISNIKA

world-map