Korišćenjem naše veb stranice potvrđujete da ste pročitali i razumeli našu Polisa o kolačićima. PRIHVATI ×
photoshop-tools

Foto editor

Pixlr 2021 design edition

Pixlr je najomiljeniji uređivač fotografija na svetu, koji vam omogućava besplatno uređivanje fotografija direktno u pretraživaču. Iskusite intuitivno uređivanje fotografija pomoću AI alata koji pružaju brzo, a profesionalo uređivanje svake fotografije. Naš uređivač otvara gotovo bilo koji format slike - PSD (Photoshop), PKSD, JPEG, PNG (prozirno), VebP, SVG i druge.

photo-shop-editor


smarter photo editing

Pametnije alatke

Recite zbogom dosadnim i repetitivnim zadacima uz AI dizajnerske alate. Jedan klik je sve što je potrebno za savršeno uklanjanje pozadine sa Vaših slika, isecanje svake vlasi kose i drugo! Dopustite da AI i mašinsko učenje podignu Vaše uređivanje na novi nivo!

smarter-index-desktop
faster image editing

Kraće vreme uređivanja

Lakši koraci, jednako odlični rezultati. Samo uključite ili isključite, ili prevucite klizač sa leva na desna za uređivanje svojih fotografija. Postizanje jedinstvenih estetskih foto-efekata uz Pixlr postaje mnogo jednostavnije.

faster editing desktop
esier overlays sticker shapes

Lakše stvaranje sadržaja

Ne brinite oko malih stvari. Umesto stvaranja grafičkih elemenata od nule, pretražite našu vrlo opskrbljenu biblioteku stikera, šablona, ikonica i dekorativnih tekstova i elemenata koje možete dodati u svoje fotografije. Sada imate više vremena da usavršite svoje uređivanje.

easier photo overlays
pixlr-photo-editor-app

Koristite uređivanje fotografija dok ste u pokretu!

Uređujte svoje fotografije gde god da se nalazite. Moćni online foto editor besprekorno radi i na vašem mobilnom uređaju, tako da možete da se prebacite na uređivanje kad god Vam to odgovara. Probajte Pixlr odmah.

Započnite sa X, unapredite se sa E

Novi ste u Pixlr uređivanju? Uz nas imate prirodnu krivu učenja. Započnite rad sa Pixlr X, a kada se upoznate sa mogućnostima, jednostavno se prebacite na Pixlr E kako biste proširili svoju uređivačku kreativnost!

right-arrow right-arrow
Pixlr X

FOTO EDITOR NAJLAKŠI ZA UPOTREBU

POKRENI PIXLR X
Pixlr

SNAŽAN UREĐIVAČ SLIKA ZA PROFESIONALCE

POKRENI PIXLR E

Ukloni pozadinu od Pixlr AI

Automatsko i besplatno uklanjanje pozadine slike u samo nekoliko sekundi! Vrhunski AI-alati kompanije Pixlr omogućavaju vam uklanjanje pozadina bez fizičkog rada.

POKRENI PIXLR BG

NEOGRANIČENO PREUZIMANJE ZA NEOGRANIČENU KREATIVNOST!

Ostvarite neposredan pristup velikoj bazi stok sadržaja koja broji više od 10 000 000 sadržaja uz besplatnu pretplatu na Kreativni Paket i uživajte u neograničenom preuzimanju dizajnerskih materijala na Piklr-u.
Za samo 14,99 USD mesečno.

PRETRAŽI STOK SADRŽAJE

Više od

500

Million users can't be wrong

ZAPOČNI UREĐIVANJE
design tool